Palvelupaketit

me olemme hyvinpitely Lähde juuri sinun tarpeisiisi räätälöidylle tutkimusmatkalle lähisuhdeväkivallan ilmiön pariin. Matka tehdään yhdessä lähisuhdeväkivaltatyön ammattilaisen kanssa, joka tuntee laajasti myös sosiaalialaa. Tapaamiset järjestetään joko etänä tai terapiahuoneessamme Lauttasaaressa. Kaikki paketit ovat saatavilla suomeksi ja englanniksi. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Paketit varataan laittamalla sähköpostia osoitteeseen yhteys@hyvinpitely.fi tai soittamalla numeroon 010 212 0710.

Miksi palvelupaketti?

Saatat tuntea jo asiakkuuden alussa, että yksi tai kaksi tapaamista ei riitä sinulle, vaan kaipaat pidempikestoista tukea ja kenties sukellusta syvemmälle tilanteeseesi. Räätälöidyssä palvelupaketissa useamman kerran tapaamiset tulevat lopulta edullisemmaksi, kuin erikseen ostettuna. Paketit sopivat niin lähisuhdeväkivallan kokijoille kuin tekijöillekin.

Tarjoamme valmiiksi paketoituna viiden ja kymmenen kerran paketit. Pakettien sisällöt vaihtelevat yksilöllisen tarpeesi mukaan sopimallamme tavalla. Paketit sisältävät aina lähisuhdeväkivaltatyön asiantuntijan, joka on myös sosiaalialan ammattilainen, arvion tilanteestasi, tietoa lähisuhdeväkivallasta, sen muodoista ja seurauksista, turvallisuusarvion ja tarvittaessa turvasuunnitelman ja työkaluja tulevaan.

Esimerkkejä pakettien sisällöistä:
- Väkivallan tunnistaminen ja oman tilanteen hahmottaminen
- Lähisuhdeväkivallan dynaamiikka ja sen muuttaminen
- Narsismi ja narsistinen kaltoinkohtelu lähisuhteessa
- Vinkit vainotulle, tukea selviytymiseen vainotilanteessa
- Tukea uuden edessä, irti vanhoista selviytymismekanismeista
- Lapsen näkökulma, lähisuhdeväkivalta lapsuudessa ja lapsuuden väkivaltakokemukset
- Lähisuhdeväkivallasta irtaantuminen, miten päästä irti henkisesti ja fyysisesti sekä pysyä irti
- Kuolindoulapalvelut, mm. paperien täyttö, keskustelutuki kuolevan tai tämän läheisen rinnalla ja apuna oleminen

blogi logo